Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1294

Foto's: JO8-2 is Juliana de baas

Een zomerse dag, halverwege oktober. Prachtig weer voor een potje voetbal. Hoewel de temperatuur nog niet zo hoog lag toen De Zwaluw JO8-2 in Mill aftrapte tegen de Juliana Mill JO8-2. De jongens uit Oeffelt bleken te sterk voor de Millse tegenstander. Er werd met 1-9 gewonnen. Frans Reijs was aanwezig om dit op beeld vast te leggen. Het leverder mooie plaatjes op.

lees meer

De Zwaluw 1 wint slechte wedstrijd van Sint Hubert

Sint Hubert trapte af en het duurde wel heel erg lang tot de rust. Er gebeurde in feite niets tot dat Willem van Haren, echt uit het niets, zich goed vrij speelde en met een geplaatste bal de doelman kansloos liet. Dit gebeurde pas in de 28e minuut. Het spel werd er daarna van beide kanten niet beter op.

lees meer

Wat een (kermis)zondag voor De Zwaluw 4!

De derde speelronde van het seizoen mocht De Zwaluw 4 op het vroege tijdstip van 10:00 uur spelen tegen Vianen Vooruit 4. Dat is op zich niet zo opmerkelijk, wel het feit dat dit gepaard ging met de kermis. Hetgeen betekend dat tussen al het feestgedruis door, de manschappen van Bert ultravroeg uit de veren mochten om te gaan voetballen.

lees meer

De Zwaluw 4 vergeet te scoren

Het tweede competitieduel voor De Zwaluw 4 vond plaats bij en tegen Astrantia, alwaar tegen het tweede elftal aangetreden mocht worden voor een competitiewedstrijd voetbal. Door tal van afmeldingen was de selectie van Bert geslonken tot slechts twaalf spelers, waarvan één gastspeler in de persoon van Gertjan.

lees meer

Algemene ledenvergadering op 26 oktober

De algemene ledenvergadering (ALV) van voetbalvereniging De Zwaluw zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 26 oktober. Alle seniorenleden (inclusief vrouwen en veteranen), rustende leden en spelers van de Onder-19 worden via deze weg door het bestuur uitgenodigd om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn. De vergadering begint om 21.15 uur in onze kantine. 

lees meer

Herstel noodzakelijk voor seniorenteams

Het weekeinde na de Oeffeltse kermis staat voor de senioren van De Zwaluw in teken van punten sprokkelen. Zo aast ons tweede en vierde elftal op herstel na een zwakke competitiestart. De Zwaluw 2 verloor tweemaal nipt: eerst van Constantia 3 (1-2) en daarna van Estria 3 (1-0). Zondag komt het nog ongeslagen Olympia’18 4 op bezoek. Een week later haalt de ploeg van Henri Lamers het vorige week afgelaste duel met Hapse Boys 4 in. 

lees meer

Pupil van de Week: Ruben van den Berg

De competitie is drie wedstrijden onderweg. De Zwaluw had een geweldige start met de 5-0 thuiszege tegen GVV'57. Daarna raakte 't Urst toch wat achterop bij de concurrentie door twee keer gelijk te spelen. De thuiswedstrijd tegen St. Hubert moet dan ook drie punten op gaan leveren. Ruben van den Berg zal bij dit duel de mascotte zijn, in de vorm van de Pupil van de Week. Met het ingevulde vragenlijstje stelt Ruben zich alvast kort voor.

lees meer

Topscorerslijst: Schiettent voor VR1

Niet alleen op het kermisterrein stond een schiettent tijdens de afgelopen kermis. De Zwaluw VR1 schoot namelijk ook de een na de andere bal raak op ons sportpark. Van de 27 Oeffeltse doelpunten werden er liefst zestien gescoord door de dames. Geeke verstevigde haar koppositie met vijf treffers. Wie zou haar kunnen bijhouden?

lees meer

De Zwaluw/Achates MO13-1 blijft koploper

In het Oeffeltse kermisweekend behouden de meiden van De Zwaluw/Achates MO13 de koppositie. Ook de derde wedstrijd in de competitie werd gewonnen en daardoor staan de meiden ook deze week weer bovenaan, met de volle score van negen punten uit drie wedstrijden.

lees meer

De Zwaluw laat twee punten liggen bij De Willy's

Het tot deze zondag nog punt- en doelpuntloze de Willy's behaalde dan toch hun eerste punt dankzij hun eerste doelpunt in deze competitie. De Zwaluw was de betere ploeg deze middag en kreeg in de eerste helft veel kansen. De Zwaluw-voorwaartsen waren echter niet in hun beste doen en de vele kansen waren niet aan hen besteed. De Willy's stelde daar niet zo veel tegenover en had slechts een halve kans, welke tegen de paal belandde.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 1294

Spar Boere Kapsalon Annemarie Security Art Van Neerven Sport Hoofdsponsor Evelien Atlantic Power Van Alem Fotografie Kersten Assurantiƫn