Competities jeugd en senioren bekend

Senioren, Jeugd — Gepubliceerd op 26 juli 2017 20:00 door Dominique Pichel

De KNVB heeft onlangs de klasse-indelingen voor komend seizoen bekendgemaakt. De seniorenelftallen spelen een hele competitie, de jeugdteams twee halve: een najaars- en voorjaarsreeks. Opvallend is dat ons eerste elftal als enige van de vereniging ingedeeld is in een competitie van veertien teams.

De ploeg van trainer Patrick Nabuurs komt uit in de Brabants gekleurde vijfde klasse G. In deze poule zitten met het Osse Ruwaard, VCO uit ‘t Oventje en WHV uit Loosbroek onbekende opponenten. De Oeffeltenaren ontmoeten verder in Estria en Toxandria twee clubs die afgelopen seizoen nog een niveau hoger uitkwamen. Slechts drie teams kwam De Zwaluw vorig jaar tegen: Astrantia, SC St. Hubert en VIOS’38.

Bekijk hier de nieuwe competities van de seniorenteams en hier van de jeugdafdeling.

Met dank aan Raymond Pichel.

Van Neerven Sport Atlantic Power Hoofdsponsor Van Alem Fotografie Kersten Assurantiƫn Evelien Spar Boere Kapsalon Annemarie Security Art