Jubileumtenues De Zwaluw 1 en 2

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 27 september 2017 21:55 door Dominique Pichel

De Zwaluw 1 en 2 spelen dit seizoen in een speciaal tenue. De Oeffeltse voetbalvereniging heeft voor de voetbaljaargang waarin ze haar 100ste verjaardag viert, een jubileumtricot laten ontwerpen. Deze werd afgelopen zaterdag tijdens de Kick-Off, vlak voor de wedstrijd van ons eerste elftal tegen GVV’57, gepresenteerd aan het publiek.

Het ontwerp is gebaseerd op de oorspronkelijke tenues. Zo heeft het shirt niet drie maar liefst vijf blauwe banen. Deze zijn minder breed dan op ‘oudere’ shirts. Verder opvallend is de (retro)kraag. Een hoog opstaande én diep ingesneden, met knoopjes om het af te maken. Ook prijkt het jubileumlogo op de borst van de spelers van De Zwaluw.

In het oog springend zijn de blauwwitte sokken niet, de broek daarentegen wel. Niet blauw en niet wit, zoals tientallen seizoenen geleden, maar zwart. De logo’s van Kombi Bouwmaterialen Uden/De Cup BV (De Zwaluw 1) en J&S Elektrotechniek (De Zwaluw 2) maken de shirts af.

Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Hoofdsponsor Security Art Evelien Van Alem Fotografie Kapsalon Annemarie Spar Boere Van Neerven Sport