Kinderen in Uganda blij met oude ballen

Algemeen — Gepubliceerd op 11 september 2017 19:05 door Willem Bardoel

In de zomervakantie zijn de meesten van ons er weer even lekker tussen uit gegaan. Sommigen blijven in de buurt, anderen trekken zelfs naar andere continenten. Zo ook Wim en Ricky Willems. Zij deden vrijwilligerswerk in Uganda. Naast dit goede werk, namen zij ook oude ballen van De Zwaluw mee.

"Na een heel tijd van voorbereidingen gingen we, Wim en Ricky Willems, eind juli voor één maand naar Uganda. We hebben daar veel ondernomen, veel gezien en veel geholpen bij een project. Van De Zwaluw kregen we ook voetballen mee.

We hebben (samen met andere vrijwilligers) een voetbalwedstrijd georganiseerd. Verder de kinderen van "Mama and Me" blij gemaakt met deze ballen en de grotere jeugd van het plaatsje Mpumude (Jinja) gemotiveerd te voetballen met de jongere jeugd. We willen(namens de kinderen en jongeren) de voetbalclub enorm bedanken voor de geschonken ballen. Het was fantastisch om te zien en te ervaren hoe blij ze er mee waren.

Groetjes Wim en Ricky Willems"

Foto's toegevoegd op 11 september 2017 19:12

Security Art Spar Boere Hoofdsponsor Kersten Assurantiƫn Evelien Van Alem Fotografie Kapsalon Annemarie Atlantic Power Van Neerven Sport