Selecties senioren: krappe bezetting lagere elftallen

Senioren — Gepubliceerd op 29 september 2017 16:40 door Willem Bardoel

Het seizoen is pas net begonnen. De eerste competitiewedstrijd werd namelijk vorige week gespeeld. Blessures zijn er nog nauwelijks. Toch gaan de lagere elftallen met smalle selecties zondag de wedstrijd in. De reden is dat er veel spelers afwezig zijn in verband met een weekendje weg of vriendenweekend.

Dit vergt extra inspanningen van de wedstrijdsecretaris, de leiders en van de overige spelers. Gelukkig zijn zij er toch in geslaagd om De Zwaluw 3, 4 en 5 van voldoende spelers te voorzien. Bij de selectie, de dames en de veteranen is de opkomst dit weekend wel gewoon goed.

De wedstrijden van deze speelronde zijn: WHV 1 - De Zwaluw 1; Estria 3 - De Zwaluw 2; De Zwaluw 3 - Sambeek 2; Astrantia 2 - De Zwaluw 4; De Zwaluw 5 - Olympia'18 7; De Zwaluw VR1 - Juliana Mill VR2; HBV Vet - De Zwaluw Vet.

Klik hier voor de selecties.

Kapsalon Annemarie Evelien Van Neerven Sport Security Art Van Alem Fotografie Hoofdsponsor Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Spar Boere