Veteranen aan kop in eerste topscorerslijst

Senioren — Gepubliceerd op 27 september 2017 19:35 door Willem Bardoel

Natuurlijk, eigenlijk maakt het niet uit welke speler/speelster de bal het laatste raakt voordat een team van De Zwaluw gescoord heeft. Toch heeft Hans van Asten jarenlang de topscorers van De Zwaluw bijgehouden. Het is immers altijd leuk om er wat extra strijd in te brengen. Hans is gestopt met deze taak en heeft in de persoon van Marijke Everink een opvolgster gevonden.

Het seizoen is pas net officieel van start gegaan, maar toch zijn de veteranen al vertegenwoordigd met 24 doelpunten. Hoewel ze het uitstekend zijn begonnen, is dit aantal natuurlijk wel erg veel voor in één wedstrijd. Het jaar van de veteranen is eerder begonnen dan dat van de overige seniorenelftallen. Zij hebben al zes wedstrijden gespeeld. Felix Hermens en Mark Derks gaan, mede daarom, nu aan kop in het eerste klassement.

Taak voor de senioren van de andere teams om dat duo in te halen. Geeke onder de Linden (drie goals), Lianne Verdijk en Merijn Elbers (beide twee doelpunten) hebben de eerste stap alvast gezet.

Bekijk hier de eerste tussenstand van de topscorerslijst.

Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Evelien Spar Boere Kapsalon Annemarie Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Hoofdsponsor Security Art